Bestellingen voor 1700 worden dezelfde werkdag nog verstuurd. Postnl is nu al onderhevig aan de drukte en veel bestellingen worden te laat geleverd !!! Houdt u hier rekening mee.
Enhance your senses by nature
0
0
Winkelwagen
€ 0,00
(Artikelnr: Vaginal Secret Pearl)
De Secret; onthult ! 

Deze Vaginal Secret Pearls verbeteren jouw vaginale gezondheid en reinigen de vagina van binnen tegen vaginale ongemakken.

Last van vaginale geurtjes, jeuk, infecties, ontstekingen en menstruatie klachten en ben je op zoek naar een natuurlijke oplossing voor jouw ongemakken? Dan biedt de Vaginal Secret Pearl  de perfecte oplossing voor jouw ongemakken! Deze natuurlijke vaginale Detox Pearls zijn waardevol bij het bevorderen van een betere gezondheid en welzijn van de baarmoeder en lichaam. Daarnaast reinigen de Detox Pearls de vagina van binnen, zodat je van binnen even mooi bent als van buiten. Dit zal helpen bij het vergroten van jouw spirituele verlichting en emotionele evenwicht, zodat jij de dag positief en goed kan beginnen. Wacht niet te lang, want de weg naar zelfvertrouwen doe je met care!

Wat doen deze Pearls nu eigenlijk ?

Verbetert de vaginale gezondheid, zodat toxines, dode en slechte bacteriën, dode cellen, oude bloedstolsels, slijm en meer uit je lichaam trekt
Bestrijdt vaginale geur, vaginale schimmelinfecties, vaginale jeuk, menstruele klachten en Bacteriële Vaginose
Helpen om vaginale droogheid te verminderen en het bloed door de baarmoeder te circuleren
Antibacterieel en ontstekingsremmend
Geen bijwerkingen, vrij van chemicaliën en conserveringsmiddelen
Reinigt je lichaam, vagina en geest
Comfortabel en veilig te gebruiken
Hebben een effectief effect op het verbeteren van je libido en seksleven
Detoxen verkleint de kans op tumoren en infecties
Helpt voor verstrakking van de vagina
Oplosbaar en hoeven niet ingebracht te worden in water
100% gemaakt van natuurlijke krachtige traditionele kruiden en veilig in gebruik

Vrouwelijke gezondheid en het vertrouwen herstellen

Voel jij je soms ongemakkelijk en beroerd vanwege jouw intieme gedeelte en ben jij een vrouw die bereidt is om alles op alles te zetten om jouw gezondheid en vertrouwen naar een andere level te brengen? Lees dan even verder...

Deze 100% natuurlijke Detox Parels zijn een holistische organische aanpak om de meest voorkomende intieme ongemakken te bestrijden, zoals; vaginale schimmelinfecties, onvruchtbaarheid, bacteriële infecties, onregelmatige menstruatie, afscheidingen, bekkenonsteking, pijn bij het vrijen of irritatie, vaginale geur, vaginale droogheid, vaginale jeuk en vochtophoping die niet wordt verwijderd tijdens de menstruele cyclus, die cysten en vleesbomenkunnen veroorzaken. Met deze Detox Pearls ga jij de strijd aan met deze vervelende ongemakken, zo hou jij jouw vagina schoon en gezond, voel Femme! 

Vind de perfecte balans met de Vaginal Secret Pearls; het lang verborgen geheim !

Je kent het wel, de dagen waarop jij geen energie meer hebt en dat je alles op automatische piloot doet. Vanaf dit moment is dat verleden tijd! Naast een schoon en gezond gevoel, bevorderen de Detox Pearls ook de balans van de pH-Waarde in jouw lichaam, om zo de perfecte balans in jouw dagelijkse leven te herstellen zonder de zuurgraad te verstoren. Ideaal om jouw lichaameen boost te geven op korte en lange termijn! 

Doet veel meer dan detox!

Speelt jouw romantische leven ook een belangrijke rol en wil jij dit zo houden? Probeer de URlife Detox Pearls voor een optimale ervaring! Deze Detox kuur verbetert jouw romantische leven op verschillende manieren, zoals het helpen verjongen van de vagina en het verbeteren en herstellen van de gevoeligheid en intieme verlangens.

Waarom Vaginale Detox?

Detoxen brengt je lichaam weer terug in zijn natuurlijke balans. De Secret Pearls kunnen jou daarbij helpen door gifstoffen te absorberen, waardoor ongemakken en andere gynaecologische symptomen kunnen worden verlicht. 

Zijn de Detox Pearls vellig?
De Detox Pearls zijn volkomen veilig. De parels bevatten 14 speciale kruiden en bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, waaronder

 Ingredienten en hun werking:

- Motherwort & Angelica ( Engelwortel ) : reguleert de menstruatie en verwijdert gifstoffen.In China is een variant van de engelwortel gebruikt als medicinale plant. Het wordt aangewend om de hormoonbalans te herstellen. In China en India wordt de plant gebruikt tegen overgangsklachten. De Chinese geneeskundigen gebruikten de plant om menstruatiekrampen mee tegen te gaan. Deze werking is vooralsnog niet bevestigd door moderne wetenschap. Omdat Chinese kruidenwetenschappers ervan overtuigd zijn dat engelwortel de menstruatie opwekt wordt in het algemeen afgeraden om engelwortel te eten tijdens de zwangerschap. 

 

Ingrediënten:
- Motherwort & Angelica ( Engelwortel ) : reguleert de menstruatie en verwijdert gifstoffen.In China wordt een variant van de engelwortel gebruikt als medicinale plant. Het wordt aangewend om de hormoonbalans te herstellen. In China en India wordt de plant gebruikt tegen overgangsklachten. De Chinese geneeskundigen gebruikten de plant om menstruatiekrampen mee tegen te gaan. Deze werking is vooralsnog niet bevestigd door moderne wetenschap. Omdat Chinese kruidenwetenschappers ervan overtuigd zijn dat engelwortel de menstruatie opwekt wordt in het algemeen afgeraden om engelwortel te eten tijdens de zwangerschap.

- Moederkruid: Wordt gebruikt tegen verschillende aandoeningen die met de menstruatiecyclus of de bevalling te maken hebben. Het is menstruatiebevorderend en -regulerend. Het ontspant de baarmoeder, werkt als een tonicum voor de baarmoeder, is weeënbevorderend en helpt bij overgangsklachten.

Uitblijvende menstruatie,
Onregelmatige menstruatie,
Pijnlijke menstruatie,
PMS of PreMenstrueel Syndroom,
Herstel van de baarmoeder na bevalling,
Ineffectieve weeën,
Menopauzale klachten of overgangsklachten zoals opvliegers slapeloosheid, e.d

- Draken Bloed is een hars (sanguis draconis) dat komt uit een Draco type palm tree. Drakenbloed wordt gebruikt voor zijn antivirale activiteit in wondgenezing. Een samengesteld ingredient gevonden in Draken Bloed is Taspine dat helpt om ontstekingen te verminderen. In vele religies en rituelen wordt Drakenbloed gebruikt om te genezen en beschermen. Draken Bloed wordt nu toegevoegd aan vele huidverzorgings producten. Tevens wordt het gebruikt voor  post-partum bloeden, helpt bij het verwerken van interne trauma's en menstruele onregelmatigheden.

- Borneolum syntheticum: Gebruikt voor aanscherping van de vagina.

- Chinese maggi; Tegen winderigheid en opgeblazen gevoel, activeert de omloop van bloed en energie, verzacht menstruatiepijn, hoofdpijn en reumatische pijn. Chuan Xiong kan een onderdeel zijn van verschillende kruidenformule's en wordt ingedeeld onder de kruiden die het bloed reguleren. Deze bloedregulatoren hebben een bevorderende en harmoniserende werking op de bloedcirculatie, gaan bloedingen tegen en houden de bloedvaten in een gezonde staat.

- Herba Menthae; Tegen schimmels

- Radix Notoginseng: Ginseng beïnvloedt de bloeddruk, de stofwisseling en het immuunsysteem. De werkzame stoffen zijn de in de wortel voorkomende ginsenosiden, welke tot de triterpeen saponinen behoren. Er zijn aanwijzingen dat deze stoffen gunstige effecten op de gezondheid hebben. Zo hebben gebruikers van ginsengpreparaten een verminderd risico op kanker van de maag, longen, lever, pancreas, baarmoeder, colon en mond.

- Frankincense: Werkt kalmerend, verhelpt mentale moeheid, gevoel van onrust, nerveuze spanning, stress en somberen gevoelens voor een sterk ontspannende werking. Frankincense kan goed ondersteunen bij ergernis, ongeduld, prikkelbaarheid en rusteloosheid.

- Salvia Wortel; Stimuleert de bloedsomloop, verdrijft bloedstase, ontruimt hitte en kalmeert prikkelbaarheid; voedt het bloed en kalmeert de geest. Verlicht gynaecologische aandoeningen zoals onregelmatige menstruatie, ammenorroe en postpartum.

- Flos Carthami; ook bekend als gedroogde Saffraan. Naarmate vrouwen ouder worden, krijgen zij vaak te kampen met een verslapte en droge vagina, urine verlies, nare geur, verminderde gevoeligheid en vaak terugkerende vaginale infecties.Dit kan meerdere oorzaken hebben, zoals veroudering, zwangerschap etc. De gedroogde saffraan vernauwt de vaginale wanden en desinfecteert uw vagina.

- Semen Persicae: Bekend als Tao Ren ( Peach Seed ) Behandelt veel bloedstasisaandoeningen, waaronder menstruatiestoornissen, buikpijn, trauma, flankpijn, longabcessen, intestinale abcessen, buikpijn, zweren en abcessen. Bevochtigt de darmen wat resulteert in een betere stoelgang.

- Rhizoma Polygoni Cuspidati: ook wel bekend als Giant Knotweed Rhizome of terwijl Japanse Duizendknoop: Japanse Duizendknoop is een belangrijke bron voor resveratrol. Resveratrol is een natuurlijke verbinding die in planten ontstaat als reactie op schimmelinfecties, beschadiging, en UV-straling. Het wordt beschouwd als een onderdeel van hun "afweermechanisme". Planten maken deze stof om hun gevoelige weefsels te beschermen tegen ziekten en aandoeningen. Resveratrol heeft medicinaal gezien meerdere positieve werkingen. Eén daarvan is dat het een heel sterke antioxidant is. Een andere belangrijke werking is dat het de levensduur van gezonde cellen verlengt en het voorkomt dat woekercellen ontstaan. Om deze redenen wordt het in de natuurgeneeskunde ook toegepast bij kanker. Resveratrol wordt in de handel veel als een uit de plant afgescheiden, geïsoleerde stof aangeboden. Je koopt dan puur resveratrol. Bij Lyme is juist de werking van de gehele plant, dus van de Japanse Duizendknoop als geheel, belangrijk. De gehele plant bevat, behalve resveratrol nog talloze andere stoffen en deze blijken in hun onderlinge samenhang juist bij de ziekte van Lyme een rol te kunnen spelen die gunstiger is dan van geïsoleerd resveratrol alleen. Op zich is het goed om resveratrol te gebruiken, maar toepassing van de hele plant, in het geval van Lyme, is effectiever.

- Cortex Moutan Radix;  Voor zijn reinigende en antibacteriele werking.

- Aucklandiae: Aucklandia wordt in China en India gebruikt voor de behandeling van drie hoofdcategorieën klachten die zich richten op het spijsverteringsstelsel, de longen en infecties. Aucklandia wordt gebruikt voor de behandeling van symptomen zoals misselijkheid, braken, diarree, spasmen in de dikke darm, slechte spijsvertering, buikgas en maagpijn. In laboratoriumonderzoeken is aangetoond dat aucklandia krampstillend werkt, wat goed is tegen misselijkheid en diarree. Het wordt soms ook gebruikt om galstenen en geelzucht te behandelen, hoewel geen wetenschappelijke studies de doeltreffendheid daarvan hebben bevestigd.

- Santali Albi; ook wel bekend als Tan Xiang en Sandalwood; Traditioneel, religieus gebruik in India. In de Ayurveda, de Indiase traditionele geneeskunde wordt sandelhout gebruikt als medicijn bij angst. Verder heeft het in het Hindoeïsme een belangrijke rol. Men brengt een soort zalf van sandelhout aan op het voorhoofd waar het derde oog zit; Door deze sandelhout stip blijft het derde oog koel. In het boeddhisme wordt sandelhout gebruikt om verlangens te transformeren en men is langer in staat te mediteren als men sandelhout ruikt.

- Rhizoma Cyperi ook wel bekend als; Xiang Fu - Rhizoma Cyperi - Nutgrass Galingale Rhizome, heeft een sterk geneeskrachtige werking; Deze zet de energie in beweging in de hele buik, en wordt voorgeschreven bij obstipatie. Wellicht bent u bekend met de darmspoelingen, emotioneel wrok en/of andere nare of traumautische gebeurtenissen kan vaak resulteren in een verandering, vermindering of stagnatie van de stoelgang. Dit kruid wordt tevens ingezet tegen slaapproblemen. 

 

 

Foto('s):
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 15,00
Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

Vaginal Secret Pearl 

Verzendkosten

€ 6,95 

EAN

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Over ons

Eronature 
Kruisweg 18
2671JZ Naaldwijk
The Netherlands
+31 (0) 6 48796707
KVK: 69074429
BTW nr: NL172038546B01
BTW identificatienr: NL001949149B85

Volg ons

Blijf op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen via Social Media.

https://www.facebook.com/erotheek/settings/?tab=settings

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.